JOUKKUE

MIKKELI ROUSING ROLLERS

#5 RedRumble

#16 ReeRee

#17 Bruised Spyro

#23 Kalekaze

#30 Kitler

#64 Coco Crash

#75 Nasty Minion

MITÄ MYÖ TEHHÄÄN?

Viikottaisen treenaamisen ohella joukkueemme esittelee lajia ja tarjoaa mahdollisuuden testailla kamppeita Mikkelin alueen erilaisissa tapahtumissa.

Pyrimme järjestämään säännöllisin väliajoin fresh meat -kursseja, joiden aikana lajin perustaidoista pääsee hyvin kärryille. Järjestämme myös Open Skate -tilaisuuksia, joissa voi käydä fiilistelemässä, miltä ne luistimet omissa jaloissa tuntuvat. Fresh meat -kursseista ja Open Skate -tapahtumista löytyy lisäinfoa seuran Facebook -sivulta ja Ajankohtaista-osiosta. Joukkueemme kulkee myös ympäri Suomea treenaamassa muiden joukkueiden kanssa harjoitusotteluiden merkeissä.

Lajin aloittaminen ei tuo pelkästään liikuntaharrastusta – joukkueen oheistoiminta vie sinut mukanaan eri tapahtumiin ja toiminnan suunnitteluun, joten pääset hyödyntämään omaa erikoisosaamistasi. Lisäksi alkuun pääse helposti, sillä aiempaa urheilutaustaa ei meillä vaadita.

Haemme jatkuvasti uusia pelaajia, tuomareita ja toimitsijoita!

MIKÄ MIKKELI ROLLER DERBY?

Mikkeli Roller Derby on aloittanut toimintansa Mikkelissä kesällä 2013. Edustusjoukkue Mikkeli Rousing Rollersin toiminnan takana pyörii Mikkeli Roller Derby ry, jonka tarkoituksena on:

1) edistää paikallista naisten ryhmäliikuntaa;
2) kehittää Mikkelin harrastusmahdollisuuksia;
3) toimia matalan kynnyksen harrastusmahdollisuutena; sekä
4) lisätä lajin tunnettavuutta.

Toiminnan tukemiseksi osallistumme aktiivisesti yhteistyössä erilaisiin tapahtumiin ja varainhankintaprojekteihin. Lisäksi joukkuettamme voi tukea ostamalla joukkueemme omaa markkinointimatskua, jota on kauppamme mm. ”merch”-sivulla. Toimintaa voi myös kentän ulkopuolelta tukea pienen vuosittaisen jäsenmaksun (20€/vuosi) kautta tai ottamalla meidät yhteistyökumppaniksi!

Mainokset